top of page

GASTCOLLEGE 'MORGEN SCHIJNT DE ZON'

Het gastcollege is gebaseerd op het boek ‘Morgen schijnt de zon’.

Het is een aanvulling op het reguliere aanbod en uitermate geschikt voor de basis als ook voor specialisatie.

Er komen thema’s aan het licht die in de gangbare theoretische opleidingen niet tot nauwelijks besproken worden. Enkele thema’s zal ik uitlichten en er dieper op ingaan.

Inhoud gastcollege:

 

Tijdens het college komt het verlies van mijn broer, mijn partner en mijn dochter aan bod en de impact hiervan op mijn leven.

Waar ben ik als rouwende tegenaan gelopen en wat is voor mij belangrijk geweest om me door de zwarte wolk, weer richting het licht te kunnen bewegen. Studenten/ deelnemers krijgen inside ervaringskennis van een rouwende.

Tijdens het college is er de mogelijkheid om vragen te stellen. Dit mag uiteraard ook vooraf aangegeven worden, zodat ik deze vragen in het college kan verwerken.

Het geheel zal een waardevolle aanvulling zijn voor uw opleiding/ organisatie en de professional (in spe).

Voor wie?

Voor iedereen die met overlijden, dood en verlies in aanraking komt zoals:

  • Hoger beroepsonderwijs

  • Brancheorganisaties/ beroepsorganisaties

  • Ondernemingen en organisaties, zoals bijvoorbeeld een hospice, ziekenhuis en uitvaartondernemer.

Over mij

 

Naast ervaringsdeskundige ben ik ook psychosociaal werkende. Ik heb jaren een eigen praktijk gehad en heb gewerkt als psycholoog/ mentaal coach bij een re-integratie organisatie. Hierin heb ik voornamelijk gewerkt met cliënten die kampten met verlies- en rouwverwerking en zingevingsproblematiek. Ook de ervaringen die ik in mijn werkende leven heb opgedaan, worden meegenomen in het college.

 

Ik zal op voorhand mijn boek toesturen, zodat u meer gevoel krijgt bij de kwaliteit en toegevoegde waarde voor uw opleiding/ organisatie.

 

Heeft u interesse in een van mijn diensten of wenst u meer informatie? Neem dan contact op met mij. 

bottom of page